Főzőtejszínt mikor kinyitom folyékonynak vagy krémesnek kell lennie?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 17:16
1/2 anonim válasza:
Márkától és zsírtartalomtól függ. Van, ami annyira híg, mintha tej lenne, és olyan is van, ami sűrűbb, mint a tejföl.
Én az utóbbival szeretek dolgozni. :-)
2/2 anonim válasza:
Hát, fel kellett volna ráznod előtte. Attól függ, melyik márkát vetted. Van, amelyiknek a tetején sűrű, utána folyós, van amelyik közepesen sűrű az egész dobozban. Én ezért fel szoktam rázni, mert a krémes tetejét nagyon kell keverni, hogy ne csomósodjon össze. Ha rossz lenne, bűzlene és nyúlós lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!