Főzőtejszínt és habtejszínt lehet "keverni"?
a főzőtejszínt nem tudod habbá verni
a habtejszín meg általában cukrozott, tehát nem célszerű
habnak csak a habtejszín jó /30 %-os/ és nem cukrozott,a tejszín alapból édeskés.
főzni viszont mindkettővel lehet, a főzőtejszín általában 20 %-os, és nem savanykás, mint a tejföl, de, ha habtejszín van otthon, azzal is nyugodtan lehet ételt dúsítani, természetesen kalóriadúsabb lesz a végeredmény:)
A habtejszínt sem cukrozzák. Lehet, hogy van cukrozott is, de általában nem az.
Habnak csak a habtejszín jó.
Főzni mindkettő, a főzőtejszín sűrűbb, a habtejszín híg. Én főzni is habtejszínt használok.
nem, mert abba is gondolom fel kell verni a tejszínt, csak úgy lesz habállagú. a főzőt nem lehet felverni.
de még a habtejszínbe is ajánlatos habfixálót tenni.
Ebbe a tortába nem kell felverni, akkor sem tehetem bele?
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!