Szeretnék hagyma krémlevest csinálni, habtejszínt vagy főzőtejszínt rakjak bele?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 14:50
1/6 anonim válasza:
Fözötejszin is jó, akkor kevésbé lesz zsiros.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. nov. 5. 14:53
4/6 anonim válasza:
Mindenképpen főzőtejszínt. Jó étvágyat! :)
5/6 anonim válasza:
főzőtejszínt. a nevét is innen kapta, hiszen főzésre használjuk.
6/6 anonim válasza:
Én az utóbbi időben átszoktam a habtejszínre. 2 dl kb. ugyan annyiba kerül belőle, mint a főzőtejszínből, viszont a 10-12% helyett 20%-os a zsírtartalma, amitől, sűrűbb, gazdagabb ízű lesz a leves. Lidl-öset szoktam venni, van poharas és UHT dobozos is 2 dl 200-250 Ft attól függően, hogy akciós-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!