Madártej - hogyan lehet elérni, hogy ne csapódjon ki benne a tojássárgája?
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 15:01
1/6 anonim válasza:
Úgy, hogy veszel egy ételhőmérőt, és lassű tűzön 76.5.c°- ig melegíted a sodót.
Ennèl magasabb hőmérsékleten sanszos, hogy kicsapódik...
2/6 anonim válasza:
Mi mindig úgy csináltuk, hogy nem az összes tejet tettük oda főni, hanem egy bögrével kevesebbet, és a bögre hideg tejben kell alaposan elkeverni a tojást és a többi hozzávalót, majd lassan adagolni a fövő tejhez. Így nekem még sose csapódott ki.
3/6 anonim válasza:
Nem szabad felforralni. Nagyon kis lángon állandóan kevergetve addig főzzük, míg az általunk kedvelt sűrűséget eléri.
4/6 anonim válasza:
Langyos tejbe szoktam tenni, nem felforraltba.
5/6 anonim válasza:
A legegyszerübb, ha göz fölött fözöd, állandóan kevergetve, akkor nem csapódik ki.
6/6 anonim válasza:
Nem kell forralni, kis lángon, folyamatosan keevergetve nem csapódik ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!