Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Madártej - hogyan lehet...

Madártej - hogyan lehet elérni, hogy ne csapódjon ki benne a tojássárgája?

Figyelt kérdés

2018. aug. 26. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
41%

Úgy, hogy veszel egy ételhőmérőt, és lassű tűzön 76.5.c°- ig melegíted a sodót.

Ennèl magasabb hőmérsékleten sanszos, hogy kicsapódik...

2018. aug. 26. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Mi mindig úgy csináltuk, hogy nem az összes tejet tettük oda főni, hanem egy bögrével kevesebbet, és a bögre hideg tejben kell alaposan elkeverni a tojást és a többi hozzávalót, majd lassan adagolni a fövő tejhez. Így nekem még sose csapódott ki.
2018. aug. 26. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem szabad felforralni. Nagyon kis lángon állandóan kevergetve addig főzzük, míg az általunk kedvelt sűrűséget eléri.
2018. aug. 26. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Langyos tejbe szoktam tenni, nem felforraltba.
2018. aug. 26. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
A legegyszerübb, ha göz fölött fözöd, állandóan kevergetve, akkor nem csapódik ki.
2018. aug. 26. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell forralni, kis lángon, folyamatosan keevergetve nem csapódik ki
2018. aug. 27. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!