Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Manapság a vöröshagyma nem...

Manapság a vöröshagyma nem fontos élelmiszer ? (visszaesett a fogyasztás persze ,de leakciózva is rám rohad)

Figyelt kérdés
Őstermelő vagyok. Leakciózva adok 15 kg vöröshagymát zsákba 2500 ft ért ,de így sem viszik . Visszaesett rendesen a fogyasztás persze ez is ok lehet ,de elgondolkoztam,hogy manapság már nem alapélelmiszer a hagyma ? Semmi értelme vele foglalkozni mikor nem fogyasztanak az emberek ? Látnak interneten az emberek engem . Nem láthatatlanba akarom értékesíteni. Így sem fogy . Nem alapélelmiszer a hagyma ? Meglehet nélküle lenni az életben ?

2023. dec. 31. 09:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak ketten vagyunk, átlagos emberek, akik szeretik a hagymát, de havi 1-2x főzünk, mert nincs rá igényünk. Én vegán, párom húsevő.

Én most amúgy - mint egy totál átlagos, átlagosan gondolkozó ember - egy kicsit nem is tudom, elképedtem, elcsodálkoztam, talán inkább ez a jobb szó, hogy hagymát rendelni az internetről? Anyámék 2 naponta főznek, szintén 2 emberre, de ők sem gondolkoztak el soha azon, hogy rendeljenek hagymát az internetről. Fura. Azért fura, mert én például megveszem a sparban havonta azt a 2 darab. Nagyon apró pénz ott a hagyma, most megnéztem, hogy kilóját lehet tőlük rendelni 500 forintért. Mi 1-et vagy 2-t veszünk csak alkalmanként. Nyilván nem rendelnék hagymát, viszont hagymából készült élelmiszereket igen. Például ha ilyen jó árban van, akkor hagymalekvárt szívesen vennék például. Esetleg savanyúságot, amiben a hagyma a főszerep.

A helyedben lehet megkeresnék vegánéttermeket, kisebb gyorséttermeket is.

Hirdetném magamat zerowaste és vegán csoportokban is, csomagolásmentes boltokkal is beszélgetnék. Olyanokkal, akik élelmiszert is árulnak.

jan. 1. 18:20
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, az az aprószemű, ecetes vöröshagyma savanyúság milyen finom!
jan. 1. 18:56
 33/33 anonim válasza:
74%

Vannak helyi közösségek, ahol szívesen veszik a termelők jelentkezését.

Nézd meg pl a pécsi kosár közösséget. Tök jól pörög.

Lehet, hogy a környékeden is van hasonló, ahova bekapcsolódhatsz

jan. 9. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!