Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen az, amikor "üveges" a...

Milyen az, amikor "üveges" a vöröshagyma?

Figyelt kérdés
Mindig azt írják, addig pirítsd, amíg üveges nem lesz. Mit jelent ez, hogy kell kinéznie, honnan tudhatom? Egyáltalán nem értek hozzá, és rendszeresen megég kissé.

2022. nov. 29. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Amikor enyhén áttetsző és fényes, kicsit puha lesz. Mennyiségtől függ, de pár perc elég szokott lenni.
2022. nov. 29. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy 1-es írta, mintha apró "üvegszilánkok" lennének, átlátszó lesz, megpuhul.
2022. nov. 29. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Amikor barna lesz, na attól kicsit visszább.
2022. nov. 29. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Amikor megváltozik a színe, kifakul.
2022. nov. 29. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
nézz videókat szoky tól youtube on. olyan jól elmagyaráz mindig mindent.
2022. dec. 1. 05:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!