Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Üdv! A hagyma akkor szokott...

Avair2010 kérdése:

Üdv! A hagyma akkor szokott leragadni párolás közben, ha nincs víz/bor alatta, csak a zsír önmagában nem elég?

Figyelt kérdés

2022. aug. 3. 01:27
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Akkor szokott, ha nem kavargatod...


(Víz/bor?! Dehogy! Én ezeket sosem teszem bele.)

2022. aug. 3. 02:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Zsiradék kell alá. Az elején a hagyma levet enged és olyankor úgy tűnhet, hogy elég a zsiradék, de később a leve elpárolog. Akkor látod, hogy végül is eleget raktál-e hozzá. Nem kell tocsognia, de legyen annyi, hogy bevonja az összes darabot.
2022. aug. 3. 05:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ragad le, ha már szar a serpenyőd/edényed, smiben pirítod. Egyébkent zsíradék elég alá, és nem ragad le.
2022. aug. 3. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell alá folyadék,elegendő zsír vagy olaj és néha megkavarni.
2022. aug. 3. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3 "Akkor ragad le, ha már szar a serpenyőd/edényed, smiben pirítod." Pontosabban, mi a baja szerinted? (Mert még nem tapasztaltam ilyent bevonat nélküli alu, vas, öntöttvas, bevonatos uj és kopott felületü edényeknél sem ha van alatta zsiradék, és kevered.)
2022. szept. 23. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy aztán az a baj, hogy túlzottan kevés zsírt raktam alá. A serpenyő/edény dologra már nem tudok mit nyilatkozni, mert már nem emlékszek, hogy melyikben készítettem, mielőtt e kérdést feltettem itt, de tény, hogy van egy lábosunk, amiről már teljesen hiányzik a védőbevonat, de még nem állunk ott anyagilag, hogy kihajíthassuk azt.
2022. szept. 25. 16:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!