Elképzelhető, hogy Gyurcsány Ferenc miatt nincs víz Solymáron?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 14:01
4/12 anonim válasza:
Igen, de azt is hallottam, hogy a határon berontó migránsok meneteltek el hadoszlopban Solymárra és zárták el a vizet.
5/12 anonim válasza:
Biztos! Az tuti hogy nem a fidesz, és a nemzethy jóbóldal a hibás, mert ők csak a sikerekért felelnek, minden rosszért viszont tyúúúúcsááány, soros, migráncsok, zeu, prüsszel, usa, és az lmbtq felelős, valamint a baloldal (ide értendő minden, mindenki aki nem tetszik a fidesznek).
6/12 anonim válasza:
Az arab migránsok fogyasztották el előlünk az összes vizet.
Kiélvezték, hogy otthon se inni, se főzni, se fürödni, se a gandzsát locsolni nem tudták.
7/12 anonim válasza:
Igen a végén vagy ő vagy Soros lesz a hibás.
8/12 anonim válasza:
Én inkább Soros György fiát gyanítom a háttérben.
9/12 anonim válasza:
A gyurcsányista solymári vízmű végett van. Saját szememmel láttam ahogy éjjel lajtoskocsiba rakták a sok vízet és levitték a határra ahol a migráncsok várnak évek óta, hogy bemászhassanak az EU-ba.
10/12 anonim válasza:
#8 de ami ennél is fontosabb az a háttérben meghúzódó gyurcsány, és jakab peti szál, akik ürgebőrbe varrva kapják az instrukciókat attól, kinek neve oda vissza ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!