Manapság a vöröshagyma nem fontos élelmiszer ? (visszaesett a fogyasztás persze ,de leakciózva is rám rohad)
Az emberek jö része lakásban él, a 15 kilót nem tudja hová tenni, egy, esetleg két kilót még vesz egyszerre, többet nem.
Másrészt az emberek nem úgy élnek, mint 100 éve, a legtöbb amunkahelyen, a gyerekek az iskolában esznek hét közben, értelemszerüen kevesebbet föznek és akkor sem feltétlen a "magyaros" - zsíros, hagymás, paprikás ételeket.
Nem hiszem, hogy a fogyasztás esett volna vissza drasztikusan, inkább a vásárlási szokások változtak meg, mentek el nem jó irányba.
Legalább is, én azt figyeltem meg, hogy sokan a zöldséget, gyümölcsöt is a bevásárlóközpontokban veszik meg, "ott egy helyen van minden", kevesebben járnak már piacokra, és a multik képesek qlá menni esetenként a termelői áraknak is.
A vásárlók zöménél meg az ár az első, a második, hogy nem kell másik üzletbe, piacra is menni.
A hagyma ráadásul a multiknál sem érzékelhetően rossz minőség, a vásárlók többségét nem érdekli, honnan származik, vegyszerekkel kezelt-e, stb.
Nem kell még a piacra is elmenni a zöldségekért, az a lényeg.
Kivételek vannak, de azt látom, hogy a piacra járók valóban kevesebben lettek, a multikba járók nem.
Én is, mint #9-es, áruházakban szeretek vásarolni, mint pl. a Penny vagy a Spar stb.
Ahol mindent meg lehet venni egy bevásárlással.
Boltoknak eladni nem érné meg?
Mekkora mennyiséget szoktál termelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!