Holnap megyek haza a családomhoz. Szeretnék főzni otthon bolognai spagettit. Melyik fajta módszert válasszam a port, vagy hogy mindent házilag készítek el?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszi!2023. dec. 26. 22:19
21/23 anonim válasza:
20 nem mondtam, hogy kaviár kell, hogy legyen. Szeretem, de pont hidegen hagy, ugyanúgy mint ezeka falatnyi Gourmet cuccok.
Sima marhapörkölt, vagy ilyenkor toroskáposzta, hortobágyi palacsinta (állítólag retró és prolis), de ezeket szeretem.
Sőt extrém példa a mákosguba. Anyósom egyszer éves látogatáskor csinált, mert hallotta, hogy nálunk (külföld) nincs, szeretem és már rég ettem.
22/23 anonim válasza:
21!
Nem írtam olyat, hogy kaviár kellene. Azt írtam, az lesz ünnepi, amit ők annak éreznek.
23/23 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi időd van, mennyi ügyességed és türelmwd van hozzá, és van-e eszközöd hozzá, gondolok itt a spagettitészta készítésére.
Jó érett paradicsomból érdemes készíteni.
Sajtot valószínűleg nem te készíted házilag.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!