Bolognai spagettit hogyan érdemes készíteni hogy finom legyen?
Figyelt kérdés
Házilag vagy pedig a boltban kapható porból érdemes megcsinálni?2023. jan. 18. 17:32
1/28 anonim válasza:
Én a házira szavazok, de én 30 éve főzök és nem jelent gondot.
Ha minőséget akarsz és van rá időd, akkor a házi, ha sietsz és nem is vagy egy konyhatündér, akkor porból.
2/28 anonim válasza:
Én porból szoktam, nekem az ízlik a legjobban.
3/28 anonim válasza:
Ha minőségit akarsz, akkor nem porból csinálod.
4/28 anonim válasza:
Nekem is a porból (Knorr) készült ízlik a legjobban. Kipróbáltam több receptet is, de egyik sem jött be.
5/28 A kérdező kommentje:
A por az konkrétan ilyen mű spagetti akkor? Ha valaki abból csinálja?
2023. jan. 18. 17:47
6/28 anonim válasza:
#5
Hát nem igazán autentikus, az tény. Amúgy szerintem semmi baj vele, én is úgy szoktam, hétköznap este az ember nem feltétlenül akar órákat vacakolni a konyhában
7/28 anonim válasza:
8/28 anonim válasza:
Nem, csak a szorongók semmilyen ízfokozót nem hajlandóak elviselni, és azt is utálják, aki azt szereti. Szárított fűszerekből áll főleg. Ugyanúgy darált húst pirítok én is, csak nem kínlódok még a répával, zellerrel, ezek reszelesével, pépesítéssel paradicsommal, meg a több órányi baszódással a konyhában. Nekem nem itt van a fókusz. Ezért vagyok lepontozva.
9/28 anonim válasza:
Én így csinálom: Hagyma, darált hús (combból ledaráljuk.), só, bors, fokhagyma, sűrített paradicsom, kis kechup, felöntöm kis vízzel, bazsalikom, oregáno, és az XXL-es por harmada. Kész, szerintem muszáj a pory mert különben vagy vizes, vagy zsíros lesz a végeredmény, ez még szépen besűríti és lesz szósza is.
10/28 anonim válasza:
Utolsó voltam, tehát szerintem semmi baj nincs egy kevés bolognai alapporral. Nem rontja el az ízét :). És attól még nem leszel kevésbé konyhatündér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!