Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bolognai spagettit hogyan...

Bolognai spagettit hogyan érdemes készíteni hogy finom legyen?

Figyelt kérdés
Házilag vagy pedig a boltban kapható porból érdemes megcsinálni?

2023. jan. 18. 17:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
45%

De igen, többen állították, hogy nekik az a finomabb.

Másrészt olvasd el a kérdést, nem a praktikusságról szólt, hanem a minőségről. De a fene sem fog veled vitatkozni! Egyed!

2023. jan. 19. 09:44
 22/28 anonim ***** válasza:
81%

Hátjó, én ilyet még nem hallottam, hogy finomabb lenne.

Amúgy a kérdésben egy szó sincs a minőségről, az a kérdés hogy melyiket "érdemes". Nyilván ha van egy fél napod és finomat akarsz enni akkor a házi verziót érdemes, ha meg van 30 perced produkálni valami ehetőt, akkor a poros verziót érdemes.

2023. jan. 19. 09:47
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
Én keverni szoktam a hagyományos módszert és az alapport. Teszek bele, de arányaiban kevesebbet, mint ami a leírásban van. Mondjuk én 1 kg húshoz teszek egy csomaggal. Ezen felül még persze kerül bele házi paradicsomlé, oregánó, bazsalikom, szóval beállítom az ízeket. De az is igaz, hogy az alappor azért ad neki egy plusz ízt, bárki bármit is mond.
2023. jan. 19. 10:30
 24/28 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom engem miért kellett ennyire lepontozni, csak mert porral csinálom.. Nekem így kényelmes. Anyám mindig saját paradicsomszósszal, répával csinálta, még is a saját verzióm jön be jobban. Nem használok hozzá sokat, szóval nem értem mi ezzel a baj... Még az ízén sem érzem, hogy benne lenne.
2023. jan. 22. 13:46
 25/28 anonim ***** válasza:
69%
akik nagyon természetes hozzávalósak azokat zavarni szokta bármilyen por, még az ételízesítőre is nagyon ugranak, az sem jobbít rajta hogy valaki keverve csinálja vagy plusz friss hozzávalókkal mert minek az? olyan mű! felesleges! stb. nem toleránsak hogy nem egyformák az emberek ízlése
2023. jan. 22. 16:58
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Paradicsompüré és répa nélkül nincs értelme, csak úgy egészséges. Por csak úgy jöhet nálam számítása, hogy pluszként saját raguba. Úgy jó, máshogyan nem. Ha műanyag kaját csinálunk, akkor más normálisat kéne enni a nap folyamán és így minden értelmét veszti.

34/F

2023. okt. 12. 12:06
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként valamikor hús nélkül is készítek ilyen paradicsomos ragut, ugyanúgy nagyon jó.
2023. okt. 12. 12:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Eredeti olaszt recept szerint.
2023. okt. 12. 17:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!