Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap megyek haza a családomh...

Holnap megyek haza a családomhoz. Szeretnék főzni otthon bolognai spagettit. Melyik fajta módszert válasszam a port, vagy hogy mindent házilag készítek el?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszi!

2023. dec. 26. 22:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
S egyáltalán nem nehéz vagy a pasis "fordított bekötésem" miatt én érzem így. Anyum nagyon ritkán állt neki és húzta a száját egész életében, én az elmúlt fél évben havonta egyszer pikk-pakk módon megcsináltam - valódian - és párom a tíz ujját megnyalja.
2023. dec. 27. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

"7 és azzal mi a baj, hogy ha magad készíted a tésztát lisztből, tojásból, az nem 1 napig tart?"

Tényleg nem part 1 napig, pár óra alatt megvan. Kb heti szinten készítek, első alkalommal sem tartott napokig.

2023. dec. 27. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 anonim ***** válasza:
62%
12 tehát te nem szárítod, mint nagyanyárégen. Mindegy, gondolom örül a családod, ha hazamész, és órákat pepecselsz a tésztával ahelyett, hogy velülk törődnél.
2023. dec. 27. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/23 anonim ***** válasza:
59%

És mi a baj a porral? Főleg, ha valaki gyors kaját akar. Csak tudnám, hova fogy el mindig a boltokból, az egyszerű sajátmárkás poroktól kezdve az ismertebb nevűekig...

Én is vegyesen készítem, dobozos paradicsompüré mindenféle fűszerekkel, de zacskós por is megy bele vízzel együtt, így több lesz a szósz. Mindegyiknek kicsit más ize van, úgyhogy a fűszerekhez hasonlóan ezzel is lehet variálni kicsit a paradicsompüré ízesítését.

Lasagnéhoz ugyanúgy van por.

2023. dec. 27. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/23 anonim ***** válasza:
46%

"És mi a baj a porral?"

Semmi. CSak nem egy ünnepi fogás. Én szeretem a zsíros kenyeret is lilahagymával. Azért ünnepi vacsit nem csinálnék belőle.

2023. dec. 27. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Ünnepi? Az hogy jön ide?
2023. dec. 27. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

"7 és azzal mi a baj, hogy ha magad készíted a tésztát lisztből, tojásból, az nem 1 napig tart?"


Hát valóban nem egy napig tart egy tésztát begyurni, pihentetni majd felvagni. Olyan egy óra nagyon max fél órás pihentetessel

2023. dec. 27. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szárítani akkor kell q tésztát, ha nem frissen akarod felhaaznalni, hanem nagy adagot készítesz eltenni. Nagyanyamnak ez valóban nem egy óra volt, de ő nem egy alkalomra, egy bolognaihoz készített száraztésztát, hanem minimum fél évre kiló számra.
2023. dec. 27. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/23 anonim ***** válasza:
46%

"Ünnepi? Az hogy jön ide?"


Különbusszal, hogy fel ne ismerjék. Lehet én gondolom túl, igaz ma nincs ünnep, de tegnap volt és pár nap múlva lesz. Én pl. ha egyszer hazamennék karácsony és szilveszte közt, akkor valamilyen szinten nem maggileves knorrtésztával lenne a menü.

2023. dec. 27. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/23 anonim ***** válasza:
75%

Ünnepi az, amit az ember azzá tesz.


A szüleim elváltak, apam uj noje nagyon jol keresett, ha ott voltunk mindig valami draga es különleges dolog kerult az asztalra. Gyerekként nem izgatott a kaviar, lazac, bélszín es tarsai. Anyut megkertuk 26-án, legyen paprikáskrumpli a vacsora. Arra vagytunk. Azota is emlékszem ra, pedig vagy 40 ev telt mar el. A legjobb, legkulonlegesebb karácsonyi vacsora volt

2023. dec. 27. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!