Holnap megyek haza a családomhoz. Szeretnék főzni otthon bolognai spagettit. Melyik fajta módszert válasszam a port, vagy hogy mindent házilag készítek el?
Ha villantani akarsz, akkor mindent házila, és nem spagettit, hanem tagliatellét csinálsz, de a tésztát is magad.
Bár az nem 1 napos műsor.
Viszont maga a bolognai ragú is elég macerás, és sok minden kell bele de megéri. Én fél délelőttöt csináltam, amikor sok volt itthon a paradicsom.
Házilag készíteném :)
Por helyett én paradicsomlét/paradicsompürét használnék bazsalikommal egy kevés cukorral.Hagyma, hús, reszelt sárgarépa és zellerszár.
Kiváncsi lennék a lepontozóbaromokra, mi a problémájuk az első válasszal?
Pont ugyanazt leírtam ott, mint utánam, amit meg felpontozott a sok marha.
6!
"Bár az nem 1 napos műsor."
Ez.
7 és azzal mi a baj, hogy ha magad készíted a tésztát lisztből, tojásból, az nem 1 napig tart?
Ja, hogy egységsugarú gyakoris ennél a mondatnál nem jutott tovább. Ok.
Csak valódian egészséges és igazán finom például répával együtt, csak porral számomra nem lenne értelme megenni. De én valódi készítés mellett porral és pörkölt kockával is szoktam dúsítani. Az enyémet párom nagyon dícséri. :-)
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!