Mit főzzek? Valami olyan egyszerű egytálételre gondoltam amit akár 2 napig is ehetnénk. Semmi ötletem nincs már. Valami jó bevált recept kellene.
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 11:08
2/6 anonim válasza:
savanyú káposzta,kifejezetten jobb egy két nap után mint frissen
3/6 anonim válasza:
töltöttkáposzta, töltöttpaprika, rizseshús, tarhonyáshús, csilisbab.
tokányfélék tésztával, rizzsel.
4/6 anonim válasza:
Én ma rakott káposztát fogok készíteni.
5/6 anonim válasza:
Borsópörkölt nokedlivel. Mehet bele füstölt hús, vagy pl kolbász, de anélkül is finom nagyon. Én ezt főztem ma.
6/6 anonim válasza:
Főzeléket (borsó, zöldbab, krumpli, lencse, sárgaborsó, spenót, sóska, stb.) fasírttal, töltött paprikát, lucskos káposztát, paradicsomos káposztát, csirkepaprikást (ahhoz csak egy kis tésztát kell frissen kifőzni), paprikás krumplit...most ennyi jutott az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!