Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elrontottam a piskotat:...

Elrontottam a piskotat: kellene valami krem otlet (kaves vagy kokuszos) amivel megehetnenk a szornyuseget?

Figyelt kérdés

Kokuszos kockat akartam csinalni de a piskota kb egy ujjnyi vastag, nem emelkedett meg.

Izre nem gaz, ugyhogy arra gondoltam, hogy gyorsan csinalok valami kremet hozza, osszeboritom, koze kenem, aztan begyurjuk ugy :)

Van itthon kave, kokuszreszelek,porcukor,tej,tojas,margarin,stb...

Tudna valaki egy egyszeru/gyors receptet a kremhez?

Nagyon kosziiii.... :)

2009. jan. 2. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1 dl tejbe belefőzől egy evőkanál lisztet (nem tudom mennyi a piskótád , csinálhatod dupla adagra is) 2 evőkanál cukrot teszel bele,ha egy kicsit hűlt akkor belekevered a 10 dkg puha margarint és teszel bele kókuszreszeléket 10 dkg-ot.Megkened vele és összeborítod... Jó étvágyat!
2009. jan. 2. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
hát ha gyors krémet akarok akkor összekeverek porcukrot vajjal robotgép segítségével és teszek bele kakaót. Az arányokat nem tudom, mindent ízre csinálok! Kakaó helyett lehet bele kávét is:-) vagy mondjuk pudingot is csinálhatsz!
2009. jan. 2. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
2009. jan. 2. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
2009. jan. 2. 21:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon edesek vagytok, hogy ilyen hamar es ennyi fele segitseget kuldtetek!!!! :)

Koszi mindenkinek, megyek is gyorsan kremezni.. :)

2009. jan. 2. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Csinálj vaníliasodót, vagy kicsit hígabb vaníliapudingot, kockázd fel apró darabokra a piskótát, tegyél le egy réteget tálba, arra krémet, gyümölcsöt, és így rétegezd. A végén tedd hűtőbe, högy összeérjenek az ízek. Lehet turbózni tejszínnel, csokimártással.
2009. jan. 20. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!