Főzelék sűrítése meddig?
Figyelt kérdés
ha kapok készen főzeléket és sűríteni szeretnék rajta, kiszedek egy keveset, elkeverek benne kb. két teáskanál lisztet és hozzáadom az egészhez, meddig kell utána újraforralni hogy a lisztes íz eltűnjön?2023. júl. 24. 11:29
11/11 anonim válasza:
Hideg vizet az olajba??! Úristen, nem!! A meleg főzőléből lehet hozzátenni!
Egyébként tejszínnel és liszttel lehetne még sűríteni. Akkor-is, ha rántással készült. Én például tejszínes rántást készítek, a habarást utálom.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!