Főzelék sűrítése meddig?
Figyelt kérdés
ha kapok készen főzeléket és sűríteni szeretnék rajta, kiszedek egy keveset, elkeverek benne kb. két teáskanál lisztet és hozzáadom az egészhez, meddig kell utána újraforralni hogy a lisztes íz eltűnjön?2023. júl. 24. 11:29
1/11 anonim válasza:
Jaj, en nem tennem ezt. A rantas hive vagyok pedig. Amugy a forralastol nem veszit eleg vizet?
2/11 anonim válasza:
A rantasnak megvan a menete, hogy forro olajon kevered, hidegviz ra, osszemegy, felreteszed, kihul, forroval fokozatosan kevered tovabb. Kizartnak tartom utolag. Legfeljebb valami rizskemenyitot.
3/11 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy túlfő a zöldség. Amúgy nem megoldhatatlan, ha olyan jellegű, hogy tejfölös habarást lehet használni.
4/11 anonim válasza:
Szerintem az utólagos sűrítés esetleg úgy oldható meg,hogy a fölösleges vizet lassú tűzön elpárologtatod belőle...
5/11 anonim válasza:
Sajnos a víz elpárologtatásával is túl fog főni...
6/11 anonim válasza:
Csináljál egy nagyon pici rántást, és azt keverd bele. Elég egy-két percig főzni.
7/11 anonim válasza:
Amíg fel nem forr,addig kell forralni.
8/11 A kérdező kommentje:
kipróbáltam a leírt puritán módszeremmel és működött, paradicsomos káposzta volt
2023. júl. 24. 16:31
10/11 anonim válasza:
Ha nem akarok szerencsétlenkedni vele, én ilyet használok, és pillanatok alatt kész. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!