Melyikkel egészségesebb a főzelék?
Figyelt kérdés
Nem szeretném magával sűríteni. Ebből a kettőből van választási lehetőség. Köszönöm2021. jún. 22. 13:05
A kérdező szavazást indított:
Liszttel
Kemenyítővel
12 szavazat
1/7 anonim válasza:
Attól függ, mit tekintesz "egészségesnek".
Annyira kevés kell belőle (max. egy evőkanál), hogy szerintem nem oszt-nem szoroz....
2/7 anonim válasza:
Én lisztet szoktam használni, mert így tanultam.
3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Meg eleve nem használsz egyikböl sem sokat.
4/7 anonim válasza:
Egyik sem. Ha egészségeset szeretnél, akkor saját magaval sűríted. (egy részét lepürésíted és visszakevered)
5/7 anonim válasza:
Liszttel, a kenényítővel ragacsos lesz. Saját magával pedig gusztustalan.
6/7 anonim válasza:
5-ös: miért lenne keményítővel ragacsos? Ha neked az, akkor valamit nem jól csinálsz, a keményítő ugyanúgy viselkedik, mint a liszt, csak kicsit zselés színe lesz a levének, nem annyira fehér.
Az meg igen egyéni, kinek mi gusztustalan, egy saját magával sürített főzeléket én nem neveznék annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!