A főzelékek az egészséges ételek közé tartoznak?
Figyelt kérdés
a liszt miatt gondolom azért nem a legjobb, de am meg zöldséges...akkor most jó vagy nem?2013. aug. 1. 08:20
1/9 anonim válasza:
Nagyon kevés liszt kell a rántásba, de lehet süríteni rántás nélkül is, ha kiveszel a zöldségből valamennyit és leturmixolod, vagy burgonyával sürited. Amúgy nekem egy gyenge rántással ízlik legjobban és még soha nem gondoltam arra, hogy így nem lenne egészséges.
2/9 anonim válasza:
Persze,hogy jó a főzelék.Az a kevés liszt nem ártalmas a szervezetre és egyébként is annyi kell.
3/9 anonim válasza:
Nincs egészségtelen étel, csak divat ezt mondani!
4/9 anonim válasza:
Természetesen egészséges étel minden főzelék, akár egy vékony rántással, akár habarással, de saját anyagával (turmixolva) vagy krumplival is sűríthető.
5/9 anonim válasza:
Mihez képest egészséges? És melyik főzelék? nézz táblázatokat.
6/9 anonim válasza:
A kelkáposzta főzelék, zöldbab főzelék különösen egészségesek! (Ezeket szeretem a legjobban!) :)))
7/9 anonim válasza:
Mihez képest? Pl a mekis kajákhoz képest.
8/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a főzelékeket, mert finomak, laktatóak és nem is egészségtelenek.
Aki nagyon egészségtudatosan él, a főzelék egy részét turmixolhatja is, ezzel sűrítve a főzeléket, vagy krumplival. Egy időben szigorú diétát kellett tartanom az allergiám miatt, konkrétan semmilyen tejterméket, ill. tejtermékes dolgot nem ehettem. A rántáshoz, habaráshoz ez kell, ezért a főzeléket is krumplival vagy turmixolva sűrítettük. Az íze így is nagyon jó volt, ugyanúgy laktató volt.
Illetve ha valaki egészségesen szeretne élni, teljes kiőrlésű liszttel is készítheti a rántást, így egészségesebb lesz, mint fehér liszttel. Valamennyi szénhidrátra pedig van szükség.
9/9 anonim válasza:
Egyedül az nevezhető egészségtelennek, ami csak húsból vagy csak szénhidrátból áll. Például hiába imádom a sajtos tésztát és ugyan a tejtermék is tartalmaz jótékony anyagokat, de mellé vagy másik étkezéshez mindenképpen kell gondolkodni növényi alapanyagban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!