Ha lisztérzékeny vagyok, akkor liszt helyett a főzelékek és egyéb ételek sűrítését mivel csinálhatom?
Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 04:21
4/9 anonim válasza:
Keményítő ugyanolyan sűrűségre és állagra sűrít mint a liszt, de a legjobb megoldás allergia nélkül is az, ha kiveszel a kész főzelékből egy adagot, leturmixolod és vissza teszed.
5/9 anonim válasza:
Főtt krumplival is lehet sűríteni.
8/9 anonim válasza:
Turmixold a zöldség egy részét. Vagy zabpehelyliszttel is sűríthetsz.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2020. nov. 23. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!