Főzelék sűrítéséhez a rántást úgy kell a főzelékhez önteni, hogy az közben a tűzön van é forr, vagy le kell venni a tűzről, belekeverni a rántást, és utána visszatenni a tűzre?
Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 17:08
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, mindig önmagával sűrítem a főzeléket.
3/6 anonim válasza:
Én a forrásban levőhöz öntöm. A forró rántást hideg vízzel kell hígítani.
4/6 anonim válasza:
A forró rántáshoz hideg vizet öntök, de hogy utána a főzelék épp mit csinál, az nem lényeges.
5/6 anonim válasza:
Ha a rántás forró, akkor hideg vízzel fel kell engedni, a főzeléket leveszem a tűzről, belekeverem a rántást, visszateszem a tűzre és állandóan kevergetve kiforralom.
Amikor a rántás hideg,(egyszerre nagyobb mennyiséget készítek és a hűtőben tárolom) a forró főzelékbe keverem és kiforralom.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Azt a változatot próbáltam ki, hogy amíg a lisztes rántást belekevertem a főzelékbe, addig levettem a tűzről a főzeléket. A rántás belekeverése után tettem vissza a tűzre az egészet. Tökéletes az eredmény.
2018. szept. 26. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!