Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzelék sűrítéséhez a rántást...

Főzelék sűrítéséhez a rántást úgy kell a főzelékhez önteni, hogy az közben a tűzön van é forr, vagy le kell venni a tűzről, belekeverni a rántást, és utána visszatenni a tűzre?

Figyelt kérdés

2018. szept. 25. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom, mindig önmagával sűrítem a főzeléket.
2018. szept. 25. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy!
2018. szept. 25. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a forrásban levőhöz öntöm. A forró rántást hideg vízzel kell hígítani.
2018. szept. 25. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A forró rántáshoz hideg vizet öntök, de hogy utána a főzelék épp mit csinál, az nem lényeges.
2018. szept. 25. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a rántás forró, akkor hideg vízzel fel kell engedni, a főzeléket leveszem a tűzről, belekeverem a rántást, visszateszem a tűzre és állandóan kevergetve kiforralom.

Amikor a rántás hideg,(egyszerre nagyobb mennyiséget készítek és a hűtőben tárolom) a forró főzelékbe keverem és kiforralom.

2018. szept. 25. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Azt a változatot próbáltam ki, hogy amíg a lisztes rántást belekevertem a főzelékbe, addig levettem a tűzről a főzeléket. A rántás belekeverése után tettem vissza a tűzre az egészet. Tökéletes az eredmény.
2018. szept. 26. 14:01

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!