Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsírban vagy olajban sütés...

Zsírban vagy olajban sütés esetén finomabb a rántott csirke, miben süssem?

Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 17:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Zsírban!!!!


Ha nekiállok mindenfélét rántani, akkor sokat sütök ki egyszerre!

Ezt a megterhelést jobban bírja a zsír, felhabzás és megégés nélkül!


Úgyhogy néhány éve visszatértem a rántott dolgok zsírban való kisütéséhez!

márc. 7. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!