Zsírban vagy olajban sütés esetén finomabb a rántott csirke, miben süssem?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 17:32
11/11 anonim válasza:
Zsírban!!!!
Ha nekiállok mindenfélét rántani, akkor sokat sütök ki egyszerre!
Ezt a megterhelést jobban bírja a zsír, felhabzás és megégés nélkül!
Úgyhogy néhány éve visszatértem a rántott dolgok zsírban való kisütéséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!