Zsírban vagy olajban sütés esetén finomabb a rántott csirke, miben süssem?
#8
Már hogy lenne borzasztó? :D
Nagyon finom és a buta hiedelmekkel ellentétben nem szárad ki. Én pont a minap csináltam csirkemellből és úgy csináltam, hogy ilyen konyha ecsettel mindkét oldalát megkentem kicsit olajjal. (Ez kb egy teás kanál mennyiség 4 szelet húsra) Majd bedobtam 8 percre 165 fokra, majd átfordítottam és újabb 8 percet kapott. Végül 3-3 perc 200 fokon.
A végeredmény egy nagyon finom ropogós panírral rendelkező szaftos hús lett, aminek a panírja nem égett meg és nem lett olyan, mint a beton, és belül sem lett száraz. Kb annyiban volt másabb, hogy nem volt az az intenzív olaj íze. De szerintem, ha bárki elé odarakják és megeszi akkor nem mondja meg, hogy ez légsütőben készült csak azt, hogy egy finom rántott húst eszik.
Szóval aki azt mondja, hogy borzalmas az bocsánat, de valamit nagyon elrontott amikor próbálta...
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy én a hús ízért jobban kedvelem, mint az olajét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!