Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Étteremben finomabbnak érzem...

Étteremben finomabbnak érzem a rántott húst (csirkemellet is, disznóhúst is), az állaga meg az íze is jobb. Hogyan készítik, hogy olyan más, mint a házi?

Figyelt kérdés
Általában papírvékony, de mégis puha, finom. Talán húspuhítót használnak? Még sosem vettem. Az egy dolog, hogy vékony, de hogy lesz olyan hatalmas a csirkemell, néha mint két tenyér. A panírja is más ízű és állagú, mint az itthoni, amihez ugye boltban veszem a zsemlemorzsát vagy panírmorzsát. Ha valaki tud éttermi praktikákat, meséljen. Ki hogy szereti a rántott csirkemellet, vékonyra klopfolva vagy inkább ujjnyi vastagon?
2019. jún. 3. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olajsütő + pálmaolaj
2019. jún. 3. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
A csirkemell úgy lesz akkora, hogy a fél csirkemellet nem vágják át, csak majdnem, egy kis részt egybehagynak, szétnyitjßak (mint egy könyvet) és úgy klopfolják ki.
2019. jún. 3. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
27%
Habár nem tudom, az éttermekben pontosan hogy csinálják, de szerintem a lényeg a jó minőségű hús, az sem mindegy hogy tartják az állatokat és mivel etetik őket, valamint a a morzsa is legyen minőségi, pl. panko, illetve megfelelő hőmérsékleten, bő olajban ajánlott sütni a rántott húsokat.
2019. jún. 4. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
58%
A sertést klopfolni kell, de azt nem hinném, hogy csirkemellet is kiklopfolnának...
2019. jún. 4. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!