Étteremben finomabbnak érzem a rántott húst (csirkemellet is, disznóhúst is), az állaga meg az íze is jobb. Hogyan készítik, hogy olyan más, mint a házi?
Figyelt kérdés
Általában papírvékony, de mégis puha, finom. Talán húspuhítót használnak? Még sosem vettem. Az egy dolog, hogy vékony, de hogy lesz olyan hatalmas a csirkemell, néha mint két tenyér. A panírja is más ízű és állagú, mint az itthoni, amihez ugye boltban veszem a zsemlemorzsát vagy panírmorzsát. Ha valaki tud éttermi praktikákat, meséljen. Ki hogy szereti a rántott csirkemellet, vékonyra klopfolva vagy inkább ujjnyi vastagon?2019. jún. 3. 16:36
2/4 anonim válasza:
A csirkemell úgy lesz akkora, hogy a fél csirkemellet nem vágják át, csak majdnem, egy kis részt egybehagynak, szétnyitjßak (mint egy könyvet) és úgy klopfolják ki.
3/4 anonim válasza:
Habár nem tudom, az éttermekben pontosan hogy csinálják, de szerintem a lényeg a jó minőségű hús, az sem mindegy hogy tartják az állatokat és mivel etetik őket, valamint a a morzsa is legyen minőségi, pl. panko, illetve megfelelő hőmérsékleten, bő olajban ajánlott sütni a rántott húsokat.
4/4 anonim válasza:
A sertést klopfolni kell, de azt nem hinném, hogy csirkemellet is kiklopfolnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!