Hogyan lehetne új életet lehelni a túróscsuszába?
Figyelt kérdés
Kicsit sok lett, vendégeket vártunk, de lemondták, kidobni sajnálom, viszont ketten 4 nap alatt sem bírjuk megenni. Mivel lehetne feldobni? Átalakítani? Felhasználni?2019. máj. 15. 09:17
1/7 anonim válasza:
Jénaiba tenném és megsütném. Akár köretként is valami hús mellé. Pl egy jó kis pörkölt szerintem illene hozza.
4/7 anonim válasza:
Ahogy mondták előttem harcsapaprikás mellé kiváló, vagy ahogy néhai nagyanyám csinálta anno, serpenyőben pirítsátok le, egészen más lesz tőle az ízélmény, én imádtam :)
5/7 anonim válasza:
Fagyaszd le adagonként! A tészta jól fagyasztható.
6/7 anonim válasza:
Mivel kedves,jó szomszédaim vannak,és szoktam tőlük néha kapni ilyesmit,én egy részét nekik adnám,pl. a felét.A másik feléhez pedig csinálnék valami jó kis pörköltet,amit 2 nap alatt megennénk.De mondjuk én a sült csirkecombhoz is el tudom képzelni.
7/7 anonim válasza:
Vagy vékonyan kiolajozol egy sütőtálat, beleborítod a csuszát, sűrűre kavart palacsinta tésztával felöntöd, és úgy sütöd meg. Újragondolt túróslepény. Ebben a formában akár a munkahelyre, akár a gyerekek iskolába is el tudják vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!