Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik finomabb sima rántott...

Melyik finomabb sima rántott hús vagy a párizsi szelet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 13:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mármint a párizsiaiasan rántott hús vagy a felvágott?

Mert akkor a rántott hús,amúgy is a sima rántott hús,én csak a csirkelmellnél szeretem a párizsaist.

2012. okt. 1. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
Mármint a csirkemellből szeretem jobban a párizsiaist.
2012. okt. 1. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sima rántott hús ebben a formában:


Tojás, só, liszt, 1-2 ek. tejföl jól elkeverve, olyan sűrű masszaként, hogy krém állaga legyen, utána beleforgatva zsemlemorzsába, és forró olajban kisütve. Nekem eddig ez ízlett a legjobban.

2012. okt. 1. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
Én a sima rántott húsra szavazok, a párizsiason nekem túl "tömény" a bunda.
2012. okt. 1. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha a rántott hús(otthon készített, vagy rendelt) és a boltban kapható párizsi közül kell választani, egyértelműen a rántott hús.(nekem azok közül is a csirke)

A rántott hús és pl. a csirkemellfelvágott között nincs akkora minőségbeli különbség, de akkor is a rántott hús.

Ami szerintem még a rántott húsnál is jobb, az a sörtésztás hús, mert sokkal puhábbra meg lehet csinálni, mint a legtöbb rántott húst.

2012. okt. 1. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rántotthús.
2012. okt. 1. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 vasálarcos válasza:
31%
az őzgerinc áfonyával
2012. okt. 1. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
A rántott hús bundája nekem túl kemény... a párizsi szelet sokkal puhább, finomabb.
2012. okt. 1. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
A prézlis panírt szeretjük a legjobban.ezt is lehet puhára sütni, nem kell, hogy karcos legyen.
2012. okt. 1. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csirkemellet sehogy nem szeretem, rántva még száraz is.

Egyformán szeretjük a sertésből készült bécsi vagy párizsi szeletet is, vagy a csirkecombból sütöttet. Igaz, a bécsi szelet borjúból a legfinomabb, de az megfizethetetlen.

2012. okt. 1. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!