Melyik finomabb sima rántott hús vagy a párizsi szelet?
Mármint a párizsiaiasan rántott hús vagy a felvágott?
Mert akkor a rántott hús,amúgy is a sima rántott hús,én csak a csirkelmellnél szeretem a párizsaist.
Szerintem a sima rántott hús ebben a formában:
Tojás, só, liszt, 1-2 ek. tejföl jól elkeverve, olyan sűrű masszaként, hogy krém állaga legyen, utána beleforgatva zsemlemorzsába, és forró olajban kisütve. Nekem eddig ez ízlett a legjobban.
Ha a rántott hús(otthon készített, vagy rendelt) és a boltban kapható párizsi közül kell választani, egyértelműen a rántott hús.(nekem azok közül is a csirke)
A rántott hús és pl. a csirkemellfelvágott között nincs akkora minőségbeli különbség, de akkor is a rántott hús.
Ami szerintem még a rántott húsnál is jobb, az a sörtésztás hús, mert sokkal puhábbra meg lehet csinálni, mint a legtöbb rántott húst.
Csirkemellet sehogy nem szeretem, rántva még száraz is.
Egyformán szeretjük a sertésből készült bécsi vagy párizsi szeletet is, vagy a csirkecombból sütöttet. Igaz, a bécsi szelet borjúból a legfinomabb, de az megfizethetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!