Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik finomabb sima rántott...

Melyik finomabb sima rántott hús vagy a párizsi szelet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 13:38
1 2
 11/12 mustafa33 ***** válasza:
Az utolsó az igazi válasz. Bécsi szelet - hármas panírban sütött borjú (sertés)szelet. Párizsi szelet - tej+tojás+liszt=tésztában panírozott borjú (sertés) szelet.
2012. okt. 1. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
sima rántott szelt szerintem finomabb, a tojásos nekem nagyon tömör.
2012. okt. 2. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!