Melyik finomabb sima rántott hús vagy a párizsi szelet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 13:38
11/12 mustafa33 válasza:
Az utolsó az igazi válasz. Bécsi szelet - hármas panírban sütött borjú (sertés)szelet. Párizsi szelet - tej+tojás+liszt=tésztában panírozott borjú (sertés) szelet.
12/12 anonim válasza:
sima rántott szelt szerintem finomabb, a tojásos nekem nagyon tömör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!