Miért készül el a rántott hús előbb, mint a sült?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 16:39
1/5 anonim válasza:
Mert a panír alatt pára keletkezik, amiben megpuhul.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)))
2012. szept. 19. 16:57
3/5 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást. valószínű jobban el kell magyarázni, hogy a panír bezárja a húsból kijövő saját
nedveit, amiben megpárolódik, a panír pedig közben szép pirosra sül. a hús belül pedig omlós marad, persze, ha nem böködjük villával és nem szárítjuk ki sütés közben.
Kedves kérdező, nem Neked szólt, hanem a kívülálló "szakértőknek".
4/5 doboszoli válasza:
Ha valamit számít: egyetértek a válaszolóval.
Persze ha valakinek más indoka van, szívesen olvasom.
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, ezért nyomtam nektek zöld-pacsit is.
Talán még egy oka van, de az már csak mellékesben, rásegít az előzőre: hogy a rántott husit kiklopfoljuk, tehát vékonyabb, mint amit szeletben sütünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!