Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért készül el a rántott hús...

Miért készül el a rántott hús előbb, mint a sült?

Figyelt kérdés

2012. szept. 19. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Mert a panír alatt pára keletkezik, amiben megpuhul.
2012. szept. 19. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)))
2012. szept. 19. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a lepontozást. valószínű jobban el kell magyarázni, hogy a panír bezárja a húsból kijövő saját

nedveit, amiben megpárolódik, a panír pedig közben szép pirosra sül. a hús belül pedig omlós marad, persze, ha nem böködjük villával és nem szárítjuk ki sütés közben.

Kedves kérdező, nem Neked szólt, hanem a kívülálló "szakértőknek".

2012. szept. 19. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:
100%

Ha valamit számít: egyetértek a válaszolóval.

Persze ha valakinek más indoka van, szívesen olvasom.

2012. szept. 19. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal, ezért nyomtam nektek zöld-pacsit is.


Talán még egy oka van, de az már csak mellékesben, rásegít az előzőre: hogy a rántott husit kiklopfoljuk, tehát vékonyabb, mint amit szeletben sütünk.

2012. szept. 19. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!