Hogyan készül a rántott húsos lecsós foghagyma krém leves?
Ilyet már én is ettem, igazi ínyencség :)
Ha valaki tudja a titkos receptet akkor majd én is megcsinálom.
Szerintem még a körmük alól is kinyalják a koszt majd a vendégeid :)
Rántott húsos lecsós fokhagyma krém leves:
Rántott húst készítünk,legjobb darált tarjából.Egy szelet elég.
Bele küldjük még forrón a turmixba,majd hozzáöntünk egy üveg lecsót,egy gerezd fokhagymát és bekapcsoljuk a gépet.
Ez az egyik változat a másik pedig a rántott húst beleteszed hőálló üvegtálba,majd leöntöd lecsóval és paradicsomsűrítménnyel.Bele egy egész fokhagyma pépesítve.Megsütöd,kiveszed és úgy ahogy van (tál nélkül) beleteszed a turmixba,vagy botmixerrel összepépesíted.
A tartár mártással és szilvalekvárral az nekem úgy szokott kinézni,hogy a levest felrottyantom egy jó liternyi mártással,és úgy lesz igazán krémleves.
Egy ek. szilvalekvár a tetejére/tányér és már ehető is.Tehát a lekvár csak tálaláskor kell.
Megbolondítható még egy kis kekszmorzsával....
Fúúújjj....Nem vagyok én sem te te sem normális...:D
Ekkora gusztustalan ááá:P rosszul vagyok...:D
-A baracklekvárt összekevered a szilvalekvárral.
-Előkészited rántotthúst és a tartármártást.
-belerakod a túrmixgépbe és beindítod.
-Ha esetleg kihűl akkor nyugodtan sárgázz bele,az felmelegíti de a fekália egy kis ropogós ízt ad neki.
NEHOGY MEGEDD LÁTVÁNYELEM!!és finom az illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!