Pajumepa kérdése:
Hogyan készül? Hogyan készül a kínai zacskós leves tésztája, miből tevődik össze, hogy néhány perc áztatás után fogyasztható?
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 13:05
1/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Pláne hogy állateledel boltokban ugyanezt a tésztát árulják kutyáknak!
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs egy kínai szakács, aki megválaszolná? :)
2011. szept. 27. 11:01
3/8 anonim válasza:
fűrész porból, petplackból, autó gumiból
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
A cikkben legjobb a "hungarocell" zacskó volt. Ezen hangosan felröhögtem XD
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok kinai, de szakacs az igen.
A tesztat a hagyomanyos modon megfozik, kicsi kosarkakba emeli a gep.
A futoszalagon meg lecsepeg a felesleges viz.
Ezutan tobb mint 200 fokos sutoolajba mennek bele a kis ketrecek a tesztaval megtoltve.
A hirtelen hotol a viz kirobban a tesztabol, ezaltal apro lyukakat fur a tesztan, ami szabad szemmel nem, de erosebb nagyitoval mar lathato.
Mielott meg megpirulna ki is jon az olajbol.
Megszaritjak es csomagoljak.
Elkeszites:
Amikor beleledobod a forro vizbe, az apro lyukakon bemeg a viz es maris atjarja a tesztat teljesen.
Ez a technologia a liofilizalas(magas hofokon hirtelen kivonjak a vizet) egyik fajtaja, habar ott nem olajjal dolgoznak.
7/8 anonim válasza:
ja persze majd a tésztától kap vakbélgyulladást:D
8/8 anonim válasza:
Xantán gumi, guar gumi, szójafehérje, lisztjavító szer, térfogatnövelő szer, napraforgó olaj, savanyúságot szabályozó anyag, pisztácia, ételszínezék, természatazonos aroma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!