A zsemlemorzsa a rántott húson, hogy finomabb ha durvára vagy finomra van darálva?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 13:54
1/4 anonim válasza:
Ha finomra. Most állitod be a darálót?
2/4 anonim válasza:
A főző műsorban azt mondták, hogy akkor ha kicsit durva, de én finomra szeretem, darálás után mindig átszitálom a tésztaszűrőn.
3/4 anonim válasza:
én nem szeretem, ha púderfinomságú. láttam már ilyent, de nem használnám. régen én is daráltam a száraz maradékot,és átszitáltam én is.már nem vacakolok vele gyűjtögetni , darálgatni, annyit nem ér még a 8 ft-os zsömléből sem.
Nekem az Aldis kilós dobozos nagyon bevált. 260 ft, teljesen jó állagú, szép egyenletes, nagyon jó vele dolgozni és finom .
4/4 anonim válasza:
Én a durvábbra darált változatot szeretem jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!