Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A zsemlemorzsa a rántott...

A zsemlemorzsa a rántott húson, hogy finomabb ha durvára vagy finomra van darálva?

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha finomra. Most állitod be a darálót?
2012. máj. 25. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A főző műsorban azt mondták, hogy akkor ha kicsit durva, de én finomra szeretem, darálás után mindig átszitálom a tésztaszűrőn.
2012. máj. 25. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

én nem szeretem, ha púderfinomságú. láttam már ilyent, de nem használnám. régen én is daráltam a száraz maradékot,és átszitáltam én is.már nem vacakolok vele gyűjtögetni , darálgatni, annyit nem ér még a 8 ft-os zsömléből sem.

Nekem az Aldis kilós dobozos nagyon bevált. 260 ft, teljesen jó állagú, szép egyenletes, nagyon jó vele dolgozni és finom .

2012. máj. 25. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a durvábbra darált változatot szeretem jobban.
márc. 7. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!