Rántott csirkecombot lehet zsemlemorzsa nélkül készíteni?
Figyelt kérdés
Gluténérzékeny vagyok és csak rizs lisztem van itthon semmi más.Nincs gluténmentes morzsám csinálhatom anélkül???
Köszönöm aki válaszol.
2010. máj. 30. 09:39
1/11 anonim válasza:
Hát párizsiasan úgy van, hogy liszt-tojás-liszt, de így nyilván nem teljesen olyan, mint a zsemlemorzsás panír...
2/11 anonim válasza:
én szinte mindi párizsisan csinálom,liszt,utána tojásos lisztbe,majd kisütöm,nekem sokkal jobban izlik igy
3/11 anonim válasza:
Ha van otthon mandulád, mogyoród, vagy bármilyen egyéb ilyesmid, jól megtörve vagy megdarálva nagyszerűen fel lehet őket használni prézli helyett. A rántotthús íze is sokkal finomabb lesz, próbáljátok ki! (Ugyanez fenyőmaggal, jól kiszáradt dióval is finom.)
Jó étvágyat!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2010. máj. 30. 13:36
5/11 anonim válasza:
hát nem me akkor az nem rántott hús!
6/11 A kérdező kommentje:
Tudod liszt érzékenyen már semmi sem olyan mint régen:)))
2010. máj. 30. 18:14
7/11 anonim válasza:
panírozd zabkorpába, és úgy süssd ki. Kevesebb olajat szív magába, és egészségesebb is.
Szóval a sorrend...rizsliszt, tojás, zabkorpa
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi ezt kipróbálom:)
2010. máj. 30. 20:16
9/11 anonim válasza:
Mi is lisztérzékeny kajákat főzünk.
Minden kaját ellehet késziteni.Általában rizsliszttel helyettesitünk mindent.
10/11 anonim válasza:
Nagyon finom, ha a tojásba krumplit reszelsz és úgy sütöd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!