Mit rontok el a tükörtojásban, ha a sárgája mindig szétfolyik?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 02:49
21/23 anonim válasza:
15-ös: én MINDEN tojást egyenként egy kisebb tálba vagy tányérba ütök fel, így ugyanis nem fordul elö, hogy valamelyik romlott és az egész ételt ki kell dobni. Ez szerintem igencsak általános, ha te ezen hözöngsz, akkor nem sokat föztél még életedben, csak okoskodni tudsz,.
22/23 anonim válasza:
Hotelben a svédasztalnál a konyhán is úgy készül a tükörtojás, hogy egyesével van pohárba ütve a séfnek, és ő onnan önti ki őket egyesével a kerek formába, mikor süti.
Otthoni házi konyhában pedig nem a héja miatt ütjük fel egyesével a tojásokat, hanem hogy ne az ételben derüljön ki, ha valamelyik nem friss.
23/23 anonim válasza:
Jókat írtak eddig is, és én is egy kis csészébe ütöm először, hogy ne kerüljön romlott tojás a serpenyőbe. A fedő a lényeg. Másik megoldás, hogy egy idő után lapáttal megfordítod, de ha még nem elég kemény a teteje, ki tudja lyukasztani magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!