Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készítitek a tükörtojást?

Hogy készítitek a tükörtojást?

Figyelt kérdés
Én magamnak mindig átfordítom, hogy átsüljön a sárgája, még azt is megvárom, hogy ropogósra süljön a fehérje. A párom mindig heccel miatta, de természetesen megcsinálja, ha nekem süti, én meg megcsinálom neki folyósra :) Kíváncsi vagyok, hogy milyen arány jön ki, valóban annyira ritka szokás ez?

2022. jún. 16. 23:16
A kérdező szavazást indított:
Nem fordítom át, folyós marad a sárgája
Nem fordítom át, de megvárom, hogy kicsit megszilárduljon a sárgája
Lefedem, hogy kicsit megszilárduljon a sárgája
Lefedem, hogy átsüljön a sárgája
Átfordítom, hogy kicsit megszilárduljon a sárgája
Átfordítom, hogy átsüljön a sárgája
Egyéb
64 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Beleteszem az olajba, kicsit sütöm, de csak annyira, hogy a sárgája még lágy maradjon. Átfordítani nem szoktam.

Azért szeretem lágyan a sárgáját, mert bele tudom mártogatni a fehérje részét. Egyszer kipróbálhatod így, szerintem nagyon jó ilyen módon.

2022. jún. 16. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
13%

❤️ Én olaj nélkül csinálom :)

❤️ A szívemet többre tartom mint az ízeket :)

2022. jún. 17. 00:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
5%
2 egyetértek
2022. jún. 17. 00:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Lefedem és kis lángon hagyom sülni. Én úgy szeretem, hogyha a sárgája még nincsen teljesen átsülve, de nem is folyékony.
2022. jún. 17. 02:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Pont így, mint te :)
2022. jún. 17. 04:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Icipici vajon sütöm, nagyon lassú lángon, hosszabb ideig, így a fehérje átsül, az alja szinte ropogós, a sárgája pedig krémes lesz, azaz nem is folyós, de nem is kemény. Néha megszórom apróra vágott snidlinggel, és pirospaprikával, és pirítóssal esszük. (máskor csak simán, megsózva esszük, attól függ, mennyire rohanunk reggel.) Én használok tükörtojás formázó gyűrűt is.
2022. jún. 17. 05:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Tojással durvább merényletetett nem lehet elkövetni, mint ropogósra sütni. A leheletvékony fehérjén nincs mit átfordítani. A száraz sárgáját keménytoljásban sem tudom elviselni. Nem kell folynia, de ha már nem szép fényes a felszíne, nem remegős az állaga, akkor az nálam megy a kukába.
2022. jún. 17. 06:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
20%
2, a tojás sárgája lehet, hogy többet árt, mint az olaj
2022. jún. 17. 06:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Én is folyósan szeretem a sárgáját.
2022. jún. 17. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Csak főtt tojásnál viselem el a kemény sárgáját.
2022. jún. 17. 07:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!