Rosszul sütöm a tükörtojást?
Mármint a sárgáját is át akarod sütni? Mert azt elvileg nem kell szóval akkor jól sütöd. :)
Ha azt is át akarod sütni, akkor igen, vagy fedő alatt süsd, vagy fordítsd meg. Ha megfordítottad akár meg is nyomkodhatod lapátkanállal, ha csak az átsütés a lényeg, akkor mindegy, ha "kipukkan" a sárgája, utána megszilárdul, csak nem lesz tökéletes kör.
4-es, a btk tiltja, vagy van erre külön tükörtojás maffia, ami likvidál, ha ezt megteszed?
Olvastad a kérdést, akadékoskodó barátom?
Vagy csak nézted a betűket, de nem értetted mi van odaírva?
A tükörtojást átsütni "se lehet" (ne) , a kérdezőnek viszont pont ez a célja.
Erre pedig vagy fedő alatt sütés, (amit szintén nem lehet(ne!) megtenni, mert már a beopálosodott fehérje filmréteg is hibának számít)
vagy a megfordítás a tökéletes megoldás.
Vagy az alsó oldal megsütése után be lehet még tenni egy szalamanderbe, vagy rá lehet mikrózni, ami megfőzni a sárgáját, ezeket mind mind nem lehet csinálni egy tükörtojással, de ettől még ez a megoldás az adott problémára.
De mindig hajlandó vagyok tanulni, mondj akkor egy hasznos választ, hogy lehet elérni, hogy kemény legyen a sárgája, ne száradjon ki az alsó felülete, csak azt teheted vele, amit egy tükörtojással elvileg meg lehet tenni, és a végén is úgy nézzen ki, tehát fényes sárga felülete legyen a sárgájának!
Mindannyian izgatottan várjuk, mit tesz ilyenkor egy "profi" !
Olyan jó, hogy mindenki el tudja dönteni mások helyett, hogy hogyan eheti a saját ennivalóját...
Kérdező: Olvassz egy kis zsírt a serpenyőben, üsd bele a tojásokat, és egy hegyes eszközzel szúrd ki a sárgáját. Eztán kis lángon, fedővel letakarva süsd a kívánt eredmény eléréséig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!