Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készítitek a tükörtojást?

Hogy készítitek a tükörtojást?

Figyelt kérdés
Én magamnak mindig átfordítom, hogy átsüljön a sárgája, még azt is megvárom, hogy ropogósra süljön a fehérje. A párom mindig heccel miatta, de természetesen megcsinálja, ha nekem süti, én meg megcsinálom neki folyósra :) Kíváncsi vagyok, hogy milyen arány jön ki, valóban annyira ritka szokás ez?

2022. jún. 16. 23:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Alacsony lángon, lassan hogy a fehérje ne piruljon és a sárgája folyós maradjon. Néha átfordítom, de csak fél percre hogy a sárgája teteje is kapjon, dw bwlül follyon
2022. jún. 17. 07:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
92%
Folyósan hagyom, és baconnel sütöm. Ha egy előző étkezésből megmarad egy kis krumpli (főtt vagy steak), még azt is hozzádobom vékonyra szeletelve.
2022. jún. 17. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
Reggeliztető szakács vagyok egy hotelben, naponta 100-200 tükörtojást sütök forgalomtól függően, és pár naponta egy-két kérés szokott csak lenni hogy mindkét oldalát süssem meg. Arányaiban olyan 500:1 körülre jön ki. Szóval igen, elég ritka.
2022. jún. 18. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!