Hogy készítitek a tükörtojást?
Figyelt kérdés
Én magamnak mindig átfordítom, hogy átsüljön a sárgája, még azt is megvárom, hogy ropogósra süljön a fehérje. A párom mindig heccel miatta, de természetesen megcsinálja, ha nekem süti, én meg megcsinálom neki folyósra :) Kíváncsi vagyok, hogy milyen arány jön ki, valóban annyira ritka szokás ez?2022. jún. 16. 23:16
11/13 anonim válasza:
Alacsony lángon, lassan hogy a fehérje ne piruljon és a sárgája folyós maradjon. Néha átfordítom, de csak fél percre hogy a sárgája teteje is kapjon, dw bwlül follyon
12/13 anonim válasza:
Folyósan hagyom, és baconnel sütöm. Ha egy előző étkezésből megmarad egy kis krumpli (főtt vagy steak), még azt is hozzádobom vékonyra szeletelve.
13/13 anonim válasza:
Reggeliztető szakács vagyok egy hotelben, naponta 100-200 tükörtojást sütök forgalomtól függően, és pár naponta egy-két kérés szokott csak lenni hogy mindkét oldalát süssem meg. Arányaiban olyan 500:1 körülre jön ki. Szóval igen, elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!