Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tükörtojás sargaja sütés...

A tükörtojás sargaja sütés közben nyers marad?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel ezt tárgyaltuk. Szerinte q tükörtojás nem marad már nyers akkor mikor sütjük. De szerintem meg az .. attól mert éri egy kis meleg az nem azt jelenti hogy hőkezelve volt.
2022. nov. 8. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Akkor ennyi erővel a főt lágytojás is nyers marad.
2022. nov. 8. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha jól sikerül, akkor kocsonyás, de inkább folyós. A fehérjének kell jól átsülnie.
2022. nov. 8. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2022. nov. 8. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy szeretem, ha jó folyós marad, és igen, akkor elvileg maradhat benne szalmonella (még ha tyúktojás esetén ennek extrém kicsi is az esélye). A lágytojás esetén is ugyanez igaz. Terheseknek nem is ajánlják, pont a szalmonella kockázata miatt.
2022. nov. 8. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Attól még hogy nem sül szilárdra, ha kap egy bizonyos hőkezelést (sokáig meleg) akkor az már nem nyers de még folyós
2022. nov. 8. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha jól átsütöd tehát sárgája is átsul akkor nem marad nyers.
2022. nov. 8. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
6. Ez igaz, csak akkor az nem tükörtojás, hanem rosszul sikerült keménytojás.
2022. nov. 8. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!