A tükörtojás sargaja sütés közben nyers marad?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel ezt tárgyaltuk. Szerinte q tükörtojás nem marad már nyers akkor mikor sütjük. De szerintem meg az .. attól mert éri egy kis meleg az nem azt jelenti hogy hőkezelve volt.2022. nov. 8. 14:03
1/7 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel a főt lágytojás is nyers marad.
2/7 anonim válasza:
Ha jól sikerül, akkor kocsonyás, de inkább folyós. A fehérjének kell jól átsülnie.
4/7 anonim válasza:
Én úgy szeretem, ha jó folyós marad, és igen, akkor elvileg maradhat benne szalmonella (még ha tyúktojás esetén ennek extrém kicsi is az esélye). A lágytojás esetén is ugyanez igaz. Terheseknek nem is ajánlják, pont a szalmonella kockázata miatt.
5/7 anonim válasza:
Attól még hogy nem sül szilárdra, ha kap egy bizonyos hőkezelést (sokáig meleg) akkor az már nem nyers de még folyós
6/7 anonim válasza:
Ha jól átsütöd tehát sárgája is átsul akkor nem marad nyers.
7/7 anonim válasza:
6. Ez igaz, csak akkor az nem tükörtojás, hanem rosszul sikerült keménytojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!