Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Háziasszonyok! Gondolkodnátok...

Háziasszonyok! Gondolkodnátok velem?

Figyelt kérdés

Nem tudom,mit főzzek ma,de leírok minden alapanyagot,ami itthon van (sajnos ezek mellé nem tudok beszerezni semmit,mert a 8 hónapos kisfiam beteg,nem tudok boltbe menni...)

Csirkemell,zöldborsó,tejföl,tej(házi),liszt,kb. 7dkg kenyérszalonna,1 szál sárgarépa,tojás,rizs,tészta,mustár,fűszerek,zsír,hagyma,kb. 1,5 kg burgonya.

Szóval,mi legyen belőle?Valami gyorsat,de finomat szeretnék,amivel jóllakunk.Előre is köszönöm a segítséget!

2010. okt. 8. 09:51
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja,van még egy pici mézem,meg 3 almám.
2010. okt. 8. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Borsópörkölt nokedlivel.
2010. okt. 8. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Zoldborsos csirkemell, amihez kell hagyma, a gomba elhagyhato. Parolt rizs jo koretnek pl.

Sult csirkemell, burgonya purevel,

Rantott csirkemell, burgonya purevel.

2010. okt. 8. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
zöldborsópürés krumplipüré + csirkemellet megsütni a sütőben ksi szalonnával v rántott csirkemell
2010. okt. 8. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
v zöldséges rizs
2010. okt. 8. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A zoldborsos sult csirkemellnel, be fuszerezed a szeleteket, lehet grill fuszerkevereket hasznalni, de ha nincs, akkor 1 pici piros paprika, fekete bors, majoranna es so, 1 pici delikat, vagy vegetta.

Mivel pici babad van, ajanlom, hogy vasarolj fagyasztott zoldsegeket, mar lehet kapni gombat is igy, de a gombat a szaritott formajaban is lehet.

En mindig igy tettem, mivel a fagyasztott egeszseges es mindig keznel van, mint jelenleg is.

A petrezselyem zoldjet is letudod fagyasztani, En szoktam igy, hogy megtisztitom s osszevagom es kis adagokat fagyasztok le!

Rendezkedj be igy es sok idegeskedestol fogod magad megkimelni!

jobbulast a babadnak!

2010. okt. 8. 10:07
 7/9 Kriszti83 ***** válasza:
100%

Csirkemell+zöldborsó+burgonya=Brassói aprópecsenye

Csirkemell+burgonya+hagyma+fűszerek+tejföl+főtt tojás+szalonna=Rakott burgonya

2010. okt. 8. 10:17
 8/9 Kriszti83 ***** válasza:
100%

[link]

Majd írd meg, mit főztél ki végül is :)

2010. okt. 8. 14:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Végül tejszínes zöldborsós csirkemell volt a menü.Eredetileg rizst szerettem volna csinálni mellé,de akkor biztosan ki kellett volna dobnom a maradék zöldborsókonzervet (mindig ottmarad a hűtőben),ezért zöldborsós krumplipürét készítettem mellé.Lányok,ez olyan finom ebéd volt...Hatalmas sikere volt,nem is gondoltam volna...

Köszönöm a tippeket,biztosan kipróbálom mindet,mert nagyon jól "hangzanak" és imádom a csirkemellet!!

2010. okt. 8. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!