Borsos tokányt készítek, és szeretném oicit sűríteni a szaftot, hogyan?
Figyelt kérdés
Hogyan sűríthetném? Jó, ha kis lisztet tejjel elkeverek, és azt belefőzöm? Vagy esetleg más tipp, ötlet?2010. okt. 6. 20:33
12/12 anonim válasza:
A borsos tokánynál egy kis tejfölt keverj összes liszttel és kis vízzel, ezzel sűrítsd! Alap, hogy minden ilyen ételt, illetve tejfölös csirkepörköltet, tejfölös gombapaprikást és a többit habarni kell, az pedig mindig víz, liszt és tejföl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!