Tökéletes rizskoch recept?
Figyelt kérdés
Tudom Google. Az a baj eddig hármat próbáltam és egyik se volt jó. Szóval kipróbált, bombabiztos recept kéne. Köszönöm2023. márc. 11. 12:27
11/16 anonim válasza:
Nem értem. Ha híg lett, akkor legközelebb több rizst rakok bele. Ha túl kemény, akkor kevesebbet. Vagy kevesebb lisztet. Ha jó, de mégsem kellően lágy, vagy nem elég ízes, akkor több tojást. De nem addig keresgélek receptet amíg olyan nem lesz amilyet szeretnék. Ez pont nem olyan, amit ne lehetne saját elgondolás, érzés alapján alakítani.
12/16 anonim válasza:
Liszt??? Na az aztán nem kell! Minek?
13/16 anonim válasza:
11-es: azért értelmesebbegy JÓ recept, mert a te módszereddel mire megtalálja valaki a neki megfelelö állagot, addigra egy csomó rosszat meg kell ennie.
14/16 anonim válasza:
#13
Úgy gondolom, tejberizst szokott csinálni az ember. Márpedig ennek az az alapja. Egy számunkra megfelelő állagú tejberizs jó kiinduló.. A tejberizsemet kicsit sűrűbbre csinálom, hogy tudjam lágyítani a tojással, a habbal... Ha lisztet is rakok bele, akkor pedig talán még nem is kell sűrűbbre készíteni. Lehet elsőre nem találom el, hogy pont kellemesen vágható legyen, de másodjára tudom mit kell még alakítanom.
15/16 anonim válasza:
Kedves 12-es "Minek bele a liszt"? Mert Horváth Rozi azt mondta:kell bele.
Engem is lepontoztak pedig normál esetben a liszt nem csinál semmit nem jell bele,lehet ki sem próbálták nélküle.
Ja és jöhet a további lepontozás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!