Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt a receptet próbálnám ki....

Ezt a receptet próbálnám ki. Több kérdésem is lenne?

Figyelt kérdés

Recept: [link]

A legvégén teszem bele a vajat? Olvasztva vagy simán dobjam bele és keverjem el? Zsemlemorzsával szórjam meg a tepsit, miért? Ezt érezni lehet majd a kész süteményen? Ez mekkora tepsihez való adag?

Köszönöm a válaszokat.



2014. márc. 26. 07:39
 1/9 anonim ***** válasza:

A vajat nem kell megolvasztani, hiszen a még meleg tejberizsbe kevered el, ott elolvad, utána lehűtöd és majd ha kihűlt, akkor jöhet bele a tojás.

A tepsit vajjal átkened, majd egy marék zsemlemorzsát elforgatsz benne, a felesleget kiöntöd, ez azért kell, hogy nem ragadjon a tepsi aljához és az oldalához a süti, nem érződik az ízén.

2014. márc. 26. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Magas falu tepsibe tedd, olyan 25ször 30-as kb kell neki, mert jól megemelkedik és elég sok lesz ennyi rizsből és tojásból.
2014. márc. 26. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. És, ha a zsemlemorzsát liszttel helyettesítem? Van itthon zsemlemorzsám, de nem igazán tetszik ez a megoldás...
2014. márc. 26. 07:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Lisztel is megszorhatod a tepsit csak elötte kend ki vajjal ,vagy használhatsz sütő papírt is.
2014. márc. 26. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Liszt is jó, van amikor azzal szórom meg a kivajazott tepsit.
2014. márc. 26. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm a válaszokat :) További szép napot nektek. :)
2014. márc. 26. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Neked is és finom legyen! :-)
2014. márc. 26. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Őőőő, lehet elrontottam valamit? :D Ennek ennyire folyósnak kell lennie? Mármint én azt hittem, h egy piskóta sűrűségű massza lesz a végén, de ez attól folyósabb. Ilyennek kell lennie? O.o
2014. márc. 26. 15:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett! Nem olyan tömör, mint ahogy anxukám készítette, sokkal lágyabb, puhább hmm... :D
2014. márc. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!