12 éves vagyok és lány. Szeretnék valamit készíteni anyáéknak, de nem akarom hogy segítsenek. Valami könnyen elkészíthető, finom recept kéne. Valaki valamilyen receptet?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 12:43
1/5 anonim válasza:
Nade mire gondoltál mégis? Reggeli, ebéd, vacsora, netán desszert? :)
2/5 anonim válasza:
Desszert: sport szelet ( sütés nélkül)
3/5 anonim válasza:
Kesz szalámi,max 15 perc.ha van minden otthon.
4/5 anonim válasza:
Gyumolcssalata, fott tojas zoldsegekkel, fott virsli vagy sult virsli mustarral, melegszendvics, mirelit pizza felturbozva, spagetti bolti paradicsommartassal es reszelt sajttal, kokuszgolyo, puding, babapiskotas-tejfolos desszert gyumolcsokkel, omlett reszelt sajttal es piritossal.
5/5 A kérdező kommentje:
Egy kis édességre gondoltam:) Sportszeletet csináltam nekik! Imádták:)) Nagyon köszönöm a válaszokat!! :)))
2014. ápr. 19. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!