Muffin formában rizskochot lehet sütni próbálta már valaki?
Szerintetek mennyire működőképes ötlet ? Mined vélemény érdekel jó és rossz is .. Zöld kéz megy mindenkinek..
Köszönöm..
Ha papírt használsz, akkor megy, vagy pedig nagyon alaposan ki kell kenni a formát.
Szerintem érdekes lehetne, ha a formába leveles tésztát teszel és abba a rizskeveréket
Miért ne müködne csak vigyázz nehogy száraz legyen mert erre nagy formába is hajlamos a rizskoch kicsibe szerintem meg mégjobban.
plusz hamarabb megsül a muffin formában.
"Miért ne müködne"
A sütés persze, hogy működik. De vettél már ki megsült rizskochot muffinformából?
Na ugye, hogy még nem!
A rizskoch elég törékeny, könnyen morzsálódó. Egy fém vagy szilikon muffinformából szerintem művészet kiszedni sérülésmentesen, egészben...
Èn tegnap megcsináltam és minden további nélkül ki is lehetett szedni.
Elöször is a formát nagyon alaposan kikentem vajjal, kiszórtam liszttel, és így tettem bele a masszát.
Amikor megsült, kb 10 percig pihentettem a formában, utána rátettem egy tálcát és óvatosan az egészet fejreállítottam, így nem kellet "kipiszkálni" öket, maguktól kijöttek a formából.
Miután meghültek, csak talpra kellett öket állítani, ami minden gond nélkül ment is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!