Van itthon tojás, tej, vaj, túró és mazsola is, milyen desszertet lehetne összehozni?
Ne kössenek mások szabályai, miért ne létezhetne?
Jó alapanyagaid vannak, a tojás, vaj, liszt, mazsola már kiad egy sütit... Igazából a tojás és a liszt is, a piskótához nem kell sokminden...
Tojásból amúgy jégkrémet szoktam készíteni (külön felvert sárgájából és fehérjéből), de az sok idő (édesítem, amúgy merőben opcionális, hogy belekerül-e más, dió, kókuszkrém, banán nem rontja el)... Inkább süti. A rizskoch nekem is beugrott volna, nagyon arrafelé megy el az alapanyaglista, de az is idő, bár lehet, hogy ráérsz.
"sajnos nincs olyan keverő-kavaró gép, amivel a tésztáját a palacsintának ki tudnám keverni."
Ugye csak trollkodsz?
:-(
Túrógombóc, porcukorral vagy fahéjjal meghintve.
Palacsinta.
Rétes (100 ft-ért már kapni rétes tésztát, bele a töltelék, feltekered és már mehet is a sütőbe. 15-20 perc alatt van egy tele tányér túrós rétesed).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!