Rizskochot csinálok. Egyik helyen azt írják, hogy kivajazott tepsi liszttel beszórva. Másik helyen meg zsemlemorzsát írnak. Mi különbség van közte? én most lisztezett tepsibe tettem.
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 15:27
1/9 anonim válasza:
Elszomoritalak, kivajazott kicukrozott tepsibe kell tenni.
2/9 A kérdező kommentje:
és a lisztezett miért nem jó?
2014. jún. 1. 15:36
3/9 anonim válasza:
Hogyne lenne már jó a lisztezett...
4/9 anonim válasza:
Kicukrozott?????
én mindig kizsírozott zsemlemorzsával beszórt tepsibe rakom
5/9 anonim válasza:
Én speciel mikróban csinálom, de a sütőben se variálnám: sütőpapír és kész :D Sosem vajazok semmit, lisztet pedig nem is használok semmihez. Ha a rizskochban van, akkor se, nagyon finom mandulásan :)
Anyám is maximum kivajazott tepsiben sütött, úgyhogy liszttel vagy morzsával szórást életemben nem láttam, csak hallottam róla.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2014. jún. 1. 16:05
7/9 anonim válasza:
Lényegében mind a kettő jó, hiszen a lényeg, hogy ne ragadjon bele.Talán annyi a különbség, hogy a zsemlemorzsa jobban felszívja a nedvességet és nem akarok butaságot írni, de talán ropogósabbra tud sülni :))
9/9 anonim válasza:
Cukrozott?????? Ekkora ostobasagot hogy lehet kitalalni?
En Ramaval kikenem a tepsit vekonyan es daralt dioval vagy mandulaval (ami eppen van itthon) hintem le. Nagyon regen zsemlemorzsaztam, de amiota kizarolag reform alapanyagokkal fozok, azota valtottam. Raadasul sokkal finomabb is, mar csak ezert is ezt ajanlom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!