Maja51 kérdése:
Mi a különbség a főző tejszín és a sütéshez használt /hulala/ tejszín között, azon kívül, hogy a hulula édes?
Figyelt kérdés
Desszertbe kellene főzőtejszín, de csak a másik van itthon. Szerintetek használhatom helyette? /Fel kell tejben főzni/2014. máj. 31. 09:20
1/5 anonim válasza:
A hulala egy ipari hulladék, hidrogénezett növényi zsírból. Szerintem ha felfőzöd szét fog esni.
2/5 anonim válasza:
Nem esik szét,ugyanúgy viselkedik mint a rendes(hab) tejszín mikor felfőzöd.A főző tejszín,nem tudom milyen desszertbe kellhet,de hogy az te nem vered habbá sehogy sem,az biztos.Melyik desszert ez?Tudsz linkelni?
3/5 A kérdező kommentje:
Kókuszos mennyország villámgyorsan, Bounthy kehely -így keresd!
2014. máj. 31. 13:38
4/5 anonim válasza:
Én ebből a receptből simán kihagynám a tejszínt ha nincs otthon, eleve főzőtejszínt ír a recept, hát az igazán nem oszt nem szoroz a 10-20%-ával. +1 deci tejet és esetleg egy darabka vajat tegyél bele, attól krémesebb és testesebb lesz kicsit. Én nem tenném bele a hulalát.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 31. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!