Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a különbség a néhány...

Mi a különbség a néhány étcsokiban lévő finomítatlan nádcukor, és a szokásos, legtöbbször használt finomított cukor között?

Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:
A finomítatlan nádcukorban megmaradnak azok az értékes tápanyagok (vitaminok és nyomelemek), melyek hasznosak szervezetünk számára, illetve segítik magának a cukornak is a megemésztését. A finomítatlan nádcukor megemésztése tehát egyrészt nem terheli le a szervezetet, másrészt a szénhidrátokon túl más hasznos tápanyagokkal is szolgál a szervezet számára.
2013. okt. 17. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2013. okt. 17. 11:59

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!