Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Most akkor tegyek vizet a...

Most akkor tegyek vizet a cigány pecsenye alá vagy ne?

Figyelt kérdés
Sok receptet nézegettem,de mindegyik esküszik hogy na ez a tuti,az igazi. Hogy lesz puha, omlós,átsült a tarja?
2022. dec. 28. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A cigánypecsenye az egy hirtelensült, 7-esnek van igaza.

Ettől függetlenül pl. a szelet tarját én is úgy sütöm, ahogy 2-es írta, de nem nevezem cigánypecsenyének, omlós sült tarjaszelet inkább (most is pont az készül:)

2022. dec. 29. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. Vendégeknek készíteném, de nem akarom hogy rágós maradjon.
2022. dec. 29. 14:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc ételem a Cigánypecsenye. :)

Édesanyám nagyon finomat tud csinálni. Nem teszünk alá vizet sosem. Nem pároljuk a húst, hanem sütjük, serpenyőben. Mindig serpenyőben sütjük, sosem sütőben, tepsiben. Sült szalonnával, jó fokhagymásan. Nem kell sokáig sütni, akkor nem szárad ki és nem lesz rágós.

2023. jan. 6. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!