Most akkor tegyek vizet a cigány pecsenye alá vagy ne?
Figyelt kérdés
Sok receptet nézegettem,de mindegyik esküszik hogy na ez a tuti,az igazi. Hogy lesz puha, omlós,átsült a tarja?2022. dec. 28. 21:47
11/13 anonim válasza:
A cigánypecsenye az egy hirtelensült, 7-esnek van igaza.
Ettől függetlenül pl. a szelet tarját én is úgy sütöm, ahogy 2-es írta, de nem nevezem cigánypecsenyének, omlós sült tarjaszelet inkább (most is pont az készül:)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. Vendégeknek készíteném, de nem akarom hogy rágós maradjon.
2022. dec. 29. 14:32
13/13 anonim válasza:
Nekem a kedvenc ételem a Cigánypecsenye. :)
Édesanyám nagyon finomat tud csinálni. Nem teszünk alá vizet sosem. Nem pároljuk a húst, hanem sütjük, serpenyőben. Mindig serpenyőben sütjük, sosem sütőben, tepsiben. Sült szalonnával, jó fokhagymásan. Nem kell sokáig sütni, akkor nem szárad ki és nem lesz rágós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!