A cordon bleu-t milyen sonkával és sajttal csináljátok?
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 11:40
1/6 anonim válasza:
Ami épp van otthon. Ementálival, cheddarral, trappistával is sütöttem már.
2/6 anonim válasza:
Trappista+normál szeletelt kockasonka
3/6 anonim válasza:
Gruyére, vagy Appenzell sajt (Mild), a sonka meg sima.
4/6 anonim válasza:
Én legutóbb light mozzarella és Aldiban kapható Uzsonna sonkából csináltam. Nekem ízlett, a hús pedig csirkemell volt. Szóval közel sem az eredeti hagyományos felállás.
5/6 anonim válasza:
Baconnel szoktam+brie sajt
Ha nincs bacon akkor falusi sonkával a lényeg hogy füstös ízű sonka és vagy brie vagy cammamber.
Ha nincs cammamber vagy lágysajt akkor sima trappista
pro tipp: ha leszerelem a sajtot (én 1kg húshoz kb 30-40dkg sajtot előre le reszelek) 1-2kanál lisztet teszek a sajthoz alaposan át forgatom a reszelt sajttal és nem folyik ki olyan könnyen a husiból :)
+Extra: anno rászoktam hogy mindig tettem bele lila vagy sima hagymàt a család nem is hajlandó nélküle megenni nekünk ez így "cordon bleu", érdemes kipróbálni:) Kellemes ünnepeket mindenkinek, jó sütkérezést 🥰🎄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!